9 Visningar

  • Bärbara högtalare till ett överkomligt pris
  • Små och bärbara mönster som erbjuder överraskande höga ljud
  • Bra för nästa trädgårdsfest eller picknick

Letar du efter ett enkelt och prisvärt sätt att ta din sommarfest till nästa nivå? Vi har listat våra fem favoriter inom bärbara högtalare. Från små modeller som fortfarande har kraftigt ljud till fullstora monstar. Dessa högtalare är de bästa bärbara som är gjorda för att spelas utomhus. Oavsett om du är på väg till en poolfest eller en pciknick vid standen, så kommer dessa Bluetooth-högtalare garanterat vara en succé.

Ultimate Ears Wonderboom 2

Denna lilla trådlösa högtalare erbjuder några otroligt höga ljud. Med en patenterad 360 graders ljudhöjning är det meningen att det ska spelas utomhus. Den har också en hållbar vattentät design och har en 13-timmars batterilivslängd.

JBL Flip 4 Bluetooth stereohögtalare

Det kan se ut som en kompakt högtalare, men JBL packar ett allvarligt slag. Med 12 timmars batterilivslängd, inbyggd bassradio och vattentät design är det ett bra bärbart alternativ för sommaren. Det kan också anslutas till två smartphones eller tabletter samtidigt.

JBL Flip Speaker
  

Bose® SoundLink® Revolve Plus

Den bästa bärbara Bluetooth-högtalaren från Bose. Den sprider djupt och kraftfullt ljud i alla riktningar, vilket ger mer ljud från alla håll. Fullpackad med teknik. En mycket effektiv omvandlare. Dubbla passiva högtalarelement. Akustisk deflektor med ljudspridning i alla riktningar. Resultatet är en högtalare med prestanda som gör att du omsluts av musiken.

Marshall Kilburn II


Kilburn II väger bara 3 kg och erbjuder 20+ tim. bärbar speltid på en laddning. Det kompakta formatet och den gitarrinspirerade bärremmen gör den perfekt att ta med sig.  Förstärkt med 36 watt förskjuter dess tydliga och artikulerade sound gränserna för en högtalare av denna storlek. Infällda metallhörn och en vattentålig design som gör den extremt robust och hållbar. 

Marshall Kilburn II

Sony SRS-XB31

Sony XB31 Bluetooth högtalare är det större syskonet till XB21. Dubbla högtalarelement på 48mm och en imponerande batteritid på 24 timmar. Den är rostfri, vattentät, dammsäker och stöttålig till 1,2 meter.

Högtalarkonen är tillverkad av MRC (Mica Reinforced Cellular) vilket bidrar till hög ljudkvalitet samt tålighet och lätt vikt. Strålande ljud och festlig stroboskop-ljussättning. Riktigt grym högtalare med fint ljud och förvånansvärt bra bas.

Sony SRS-XB31
Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg