223 Views

Dildo bäst-i-test: 5 bästa dildos 2019

En dildo är en sexleksak som stimulerar dig internt.

Vi skiljer för vårt tests skull på dildo och vibrator med att en dildo inte vibrerar. Dock kan man ofta kalla en vibrerande dildo för just en dildo ändå. Är du mer intresserad av en vibrerande dildo, se då vårt test som korar bäst vibrator istället.

Det finns många olika varianter av dildos på marknaden idag. De kommer i otroligt många olika storlekar, material och former. Vissa är gjorda för att efterlikna the real deal, medan andra är med leksaksliknande både till form och känsla.

En glasdildo kan vara skön om man vill känna något superhårt mot och inuti sig. Likaså en dildo av metall. Många föredrar dock mjukt och skönt silikon då det mer efterliknar en silkeslen och skön hudkänsla. En dildo kan såklart vara mycket större än något som baserar sig i verkligheten, men också mer långsmalt.

Använd listan nedan på bäst dildo som tips & inspiration när du ska välja och köpa en en vibrator för första eller andra gången.

Vilken typ av dildo du väljer beror lite på din egna smak och preferens. Så vi rekommenderar att du väljer den dildo i listan som faller dig bäst i smaken. Alla är riktigt bra val. De sämre vibratorerna vi testat skriver vi inte om och har inte hamnat i denna lista. Det kan också vara en bra idé att inte välja en för stor dildo som ett första köp. Börja där du känner dig bekväm och jobba dig sedan uppåt i storlekarna om och när du själv vill.

Dessa dildos är allra bäst på marknaden just nu!

Listan uppdaterades senast 2019-09-10.

Bäst realistiska dildo

För dig som bara vill ha realistisk njutning. För dig som älskar the real thing. Det här är dildon för dig!

En överraskande realistisk dildo som både ger ett äkta intryck och en fantastisk, äkta känsla. Det som gör denna dildo annorlunda och unik mot alla andra på marknaden är att den är byggd i två separata lager i två olika material. Den har en silkeslen och superskön utsida som ger en verklighetstrogen känsla och en hårdare insida som ger fastheten vi vill ha och annars saknar hos andra lena dildos.

Dual Density Dong har ett rakt skaft som är fullt med realistiska ådror, och ett verklighetstroget ollon upptill.

Längst ned finner du en sugkopp som du kan fästa mot plana ytor i hemmet samtidigt du kan hitta den perfekta positioner och ha händerna fria till annat.

Bäst dildo med förhud

En realistisk dildo med förhuden kvar! Vi gillar denna eftersom den har ett realistiskt hudlikt material. Det är roligt att leka med förhuden och känns kroppsnära och intimt. Dildon har ett härligt ådrigt skaft för realistisk njutning. Den är även lång, med hela 25 cm där nästan hela längden är införbar.

Det bästa med King Cock Uncut är alltså att den har en naturtrogen rörlig förhud som glider tillbaka, precis som en riktig förhud gör. Detta är faktiskt den första dildo som vi har sett med en absolut realistisk, utdragbar förhud.

Det finns i tre storlekar och fyra färger, så att du kan välja den stil som passar dig. Vissa av modellerna har dessutom en sugkopp som fastnar snabbt på en slät yta som du kan använda precis som du själv vill!

03
av 05

Mr Swirly

Bäst glasdildo

Mr Swirly är allt annat än naturtrogen. En lång, hård glasdildo med böjd spets. Mr. Swirly G-spot Glass Dildo är designad för att låta dig utforska din G-punkt utan att kunna missa.

Mr Swirly är också mycket vacker att se på. Det är en dildo som är gjord av transparent och blått glas som sträcker sig i ett virvlande mönster upp för skaftet. Det virvlande mönstret är upphöjt och ger extra bra stimulans vid in och ut rörelser.I basen så sitter en lagom stor kula som ger oss ett bekvämt och rejält grepp.

Det bästa med en välgjord glasdildo är att den blir så slitstark. Materialet slits inte ner och blir inte sämre med tiden. Vi skulle dock inte vilja testa om den håller för ett fall till golvet från 2 meter. Andra fördelar med glasdildos är att de är kroppssäkra och enkla att rengöra.

Detta är helt klart den bästa glasdildon som vi sett. Den är handtillverkad och passar de allra flesta kroppstyper. Glaset hanterar temperatur mycket väl så du kan experimentera genom att kyla i frysen eller värma (vi rekommenderar definitivt att du testar att värma) med vatten.

Drive Me Crazy från Fifty Shades of Grey är ännu en riktigt bra glasdildo. Drive Me Crazy är också handtillverkad och av riktigt bra kvalitet. Den är tillverkad av borosilikat-glas och har en stornopprig yta som ger skön stimulering, likt virvlarna på Mr Swirly.

Drive Me Crazy passar både nybörjare och dig som är lite mer erfaren. Den är mer lätt böjd än Mr Swirly och kanske passar dig som inte vill ha en sådan agressiv böj mot G-punkten. Vi gillar hur man verkligen känner den härligt nopprade glasytan varje gång dildon förs in och ut.

Dildon ser lyxig ut och känns riktigt elegant. Den levereras även i en satinpåse som också fungerar som en diskretare förvaring. Ett bra alternativ till glasdildo.

Chrystalino Treasure är en glasdildo med unikt vacker färg och form. Den blå färgen är nästan drömlikt djup och ändrar sig i olika ljus och vinklar. Dildon är också intressant och unikt utformad med böljande linjer som utgör spetsen och basen.

Vi gillar att man kan använda båda ändarna för att experimentera. Vi gillar självklart även den vackra färgen och magiska formen. Dildon är 18 cm lång. Rekommenderas!

Chrystalino är en hel serie glasleksaker från Shots Toys i samma vackra blå färg. Alla glas är handblåsta och riktigt vackra. Du kan se hela kollektionen här.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg