This post is popular. 5 525 Views

38 glassmaskiner för alla glassälskare

Är du sugen på att göra glass hemma? Du är inte ensam – tio-tusentals Svenskar köper varje år hem en glassmaskin till sitt kök. Vi har valt ut de absolut bästa av dessa modellerna.

Följ våra fyra tydliga och enkla steg för att få hem den bästa glassmaskinen till ditt hem:

1. Välj en vinnande glassmaskin

Egentligen är det väldigt enkelt. Vinnaren i varje kategori nedan är överlägset bäst i sin klass – för alla fyra kategorier. De andra är bara där för att du ska få lite koll på konkurrensen.

2. Välj en glassmaskin med kompressor

Vi rekommenderar verkligen en glassmaskin med kompressor för ditt hem. Denna typ av glassmaskin gör överlägset bäst glass.

Den enda anledningen till att inte köpa en glassmaskin med kompressor är om du vill spara in lite pengar. En glassmaskin utan kompressor gör fortfarande god glass – men du kommer alltså inte i närheten av en glassen du kan göra med en glassmaskin med kompressor.

3. Välj Wilfa ICM-C15

Utifrån steg 1. och steg 2. så blir nu steg 3 mycket enkelt. Välj Wilfa ICM-C15, det är helt enkelt sagt den bästa glassmaskinen du kan välja idag, under 3500 kr.

ICM-C15 är helt unik i sitt slag, då den är extremt prisvärd. Med denna glassmaskin får du den bästa glassmaskinen inom segmentet 1000-4000 kr för cirka 1900 kr, en riktigt bra deal helt enkelt.

4. Köp Wilfa ICM-C15 till bäst pris

Klicka på den lilla gula taggen under vinnaren för att jämföra pris och välj det bästa priset på marknaden för den bästa glassmaskinen på marknaden. Vi uppdaterar priserna varje dag.

Bäst glassmaskin med kompressor

En glassmaskin med kompressor is where it's at. Det är med denna typen av maskin som du enklast gör supergod glass och gelatto hemma.

En kompressor är helt enkelt en kylanordning som kan kyla ner din glass under tillverkning till rätt temperatur (tänk kallt, superkallt).

Maskinerna kostar någonstans mellan 1500 och 3000 kr och är värda varenda krona för glassälskaren!

Bäst glassmaskin utan kompressor

En glassmaskin utan kompressor är egentligen ganska simpel. En skål som kan frysas ner i förväg, en roterande motor som vänder skålen, samt kringliggande funktionalitet som förenklar glasskapandet.

Det skiljer dock väldigt mycket mellan modellerna som går att köpa. Framförallt skiljer sig kvaliteten på skålarna och anordningen som snurrar skålen. De bästa modellerna kommer hålla i många år då de är byggda av kvalitetsmaterial, medan de sämre lätt kan gå sönder, eller inte ha tillräckligt starka motorer.

Välj därför din glassmaskin utan kompressor med stor omsorg, även om det är ett relativt billigt köp för köket.

02
av 17

Nemox Gelato Dolce Vita Krom

Bäst glassmaskin över 4000 kr

Runt denna siffra, 4 000 kr verkar det gå en gräns på exklusiva glassmaskiner. Dessa erbjuder ofta en högre volym och lämpar sig perfekt för restaurangen och kafét eller för dig som bara måste ha det absolut bästa hemma i ditt egna kök.

För alla oss dödliga som gör glass bara ibland, rekommenderar vi dock en av maskinerna från de andra två listorna.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg