This post is popular. 2 627 Views

Klitorisstimulator & klitorisvibrator – 72 sexleksaker som träffar helt rätt

En klitorisstimulator är en sexleksak som har en enda uppgift: att stimulera klitoris och endast klitoris. Det finns lite olika varianter. Vissa moderna använder sig av en ganska nykommen vakuumteknik, och andra av ljudvågor för att stimulera klitoris utan direkt kontakt. Traditionella klitorisstimulatorer fungerar mer som en vanlig vibrator och är lite mindre för att kunna få rätt tryck i sin direktkontakt med klitoris. En tredje variant av klitorisstimulator simulerar oralsex med lekfulla tungor.

Använd listan nedan på bäst klitorisstimulator som tips & inspiration när du ska välja och köpa en sexleksak för klitorisstimulans.

Vilken typ av stimulator du än väljer så kan du välja från vår lista nedan. Vi har jämfört och testat 66 klitorisstimulatorer (nej tyvärr har vi inte testat precis alla, men de flesta och de bästa har vi testat) och ordnat dem efter vår egna lista.

Dessa sexleksaker är allra bäst på att stimulera klitoris just nu!

Intensiv orgasm på ett sätt som jag aldrig upplevt tidigare

Satisfyer Pro 2 Next Generation är den absolut bästa och mesta klitorisstimulatorn på marknaden idag. Next Generation är en uppgradering från den vanliga Pro 2 versionen.

Satisfyer Pro 2 Next Generation har helt enkelt tagit den populära Womanizer och gjort den bättre - till ett lägre pris!

Satisfyer är billigare än konkurrenten Womanizer och faktiskt även lite bättre. Satisfyer Pro 2 Next Generation har fler och bättre förinställda program (11 stycken). Den största skillnaden här är hur enkelt det är att bläddra mellan programmen, till skillnad mot Womanizer.

Den är dessutom mycket tystare på de lägsta nivåerna och lite tystare på mellan och hög nivå. Satisfyer har helt enkelt tagit den populära Womanizer och gjort den bättre - till ett lägre pris!

Satisfyer Pro 2 Next Generation är den senaste versionen - som är ännu tystare

Med denna senaste version av Satisfyer så kan man gå upp och ner i styrka utan att arbeta sig genom alla nivåer. Dessutom är den ännu tystare än tidigare, samt har ett lite större klitorismunstycke.

Satisfyer fungerar alltså med tryckvågor, utan fysisk beröring. stimuleras din klitoris på en helt nytt och spännande sätt.

Istället för vibrationer, som man har i vanliga vibratorer ger Satisfyer Pro 2 tryckvågor, ett sorts vakuum som skapas och som trycks mot klitoris.

Själva munstycket hålls tätt över klitoris som hamnar inuti den mjuka munstycket och där skapas pulsvis tryckvågor, ett sorts sugande känsla som lätt suger in din klitoris och sedan släpper den.

Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan. Man minskar på detta sätt risken med att bli överstimulerad, vilket händer en del kvinnor.

Satisfyer Pro 2 Next Generation är bekväm att hålla i och har bara två knappar. Den ena knappen sätter på och av vibratorn. Den andra knappen är större och med den kan man bläddra snabbt mellan 11 program.

Yttersta delen är av silikon och munstycken går att ta av för att rengöra. Själva hålet i munstycket är ovalt med diameter på 9-12 mm. Ljudet från leksaken är annorlunda än man är van vid om man har vibratorer och det är ett sorts brummande ljud.

Satisfyer Pro 2 är vattentätt och kan användas i duschen eller ytligt i badet utan problem. Det kan till och med kan förstärka effekten.

Laddas enkelt med en USB-sladd, något som är mer eller mindre standard idag.

Lelos nya version av Sona, Sona Cruise är tillverkad av Lelos mjuka silikon. Sona Cruise sär och känns riktigt, riktigt lyxig. Baksidan har en lyxig metallplatta (ok den är av plast, men det är nog bra) och överlag är estetiken trevlig.

Kvaliteten av Sona Cruise är helt underbar ...

Kvaliteten av Sona Cruise är helt underbar. Du kommer inte ha några problem med rengöring, då Sona Cruise är helt vattentät, luktfri och hypoallergen. En snabb sköljning med varmt tvålvatten är mer än tillräckligt.

Lelo Sona Cruise är uppladdningsbar via en usb-kabel, och kan då tas med på resan och laddas på vägen genom porten på en bärbar dator. Det tar ungefär två timmar att ladda den fullt. Räkna med upp till 1 timmes användning. Sona Cruise är likt alla andra produkter av denna typ inte helt tyst, men ganska tyst och framförallt tystare än en vibrator.

Den har en välplacerad kontrollpanel som är enkel att förstå och som består av tre knappar. Plus-knappen slår på massageapparaten, mittenknappen cyklar genom de åtta funktionerna och minus-knappen stänger av allt när det trycks och hålls ner i några sekunder. Du kan ändra intensiteten för funktionerna genom att trycka på plus eller minus-knapparna efter behov. Det finns också en låsningsfunktion som aktiveras och avaktiveras genom att trycka på plus- och minusknapparna i fem sekunder.

Hitta en exakt och bekväm position och låt Sona Cruise ta hand om resten.

Den grundläggande förutsättningen bakom Satisfyer och Womanizer-modellerna används också på Sona Cruise. Själva funktionaliteten är dock lite annorlunda, då Sona använder sig av ljudvågor för att skapa ett tryck, något du kanske hör på produktens namn. Hitta en exakt och bekväm position och låt Sona Cruise ta hand om resten. Den behöver inte flyttas när rätt plats har hittats, eftersom stimuleringen är utformad för att nå hela klitoris på samma gång.

Så hur skiljer sig Sona Cruise från de andra klitorisstimulatorerna?. Tja, den använder inte ett vakuum, sug eller vibrationer. Det använder faktiskt ljudvågor. Om du är osäker på vad det betyder eller hur det skiljer sig från pulser och tryckvågor, låt mig kortfattat förklara. Sonic vågor är kontinuerliga upp och ner rörelser som i huvudsak ger en dunkande känsla när de placeras mot kroppen.

Lelo Sona Cruise tar dig inte lika snabbt till en orgasm som kanske Womanizer 2 eller Satisfyer Pro 2 gör, eftersom den har utformats för att ge lite tid att bygga upp till en lysande orgasm. Sona Cruise tillåter att trycket och känslorna byggs upp mer gradvis, något vi verkligen uppskattar.

Det finns åtta olika lägen att välja mellan. Ett stopp- och startpulsationsläge, en snabbare stopp- och startpulsering, en zigzag-pulsering, en upp och ner-pulsering, en rullande intensitet och ett par specialprogram. Det är roligt att utforska lägena och vi hittar snabbt vår favorit: den rullande som vi fastnar för och stannar vid ända till slutet.

Lelo Sona Cruise har en fantastisk pulvågsmodulerad farthållare till sin motor, com gör upplevelsen automatisk och hands free.

Lelo Sona Cruise skiljer sig från Lelo Sona med att den har en fantastiskt bra farthållare. Det är en automatisk funktion som kontrollerar motorn och ökar den med hjälp av pulsvågmodulering. Det låter komplicerat men i huvudsak säkerställer det att användaren har konsekvent styrka och intensitet medan du trycker leksaken fast mot kroppen.

I slutändan är Sona Cruise en genomtänkt, snygg och otroligt tillfredsställande leksak. Den unika ljudtekniken gör den till både spännande att upptäcka och lyxigt skön att använda varje gång.

Womanizer W500 Pro är originalet som gjort vakuum-baserade klitorisstimulatorer så populära idag. Pro versionen är en kraftigare variant av W500 i ett häftigt och lyxigt paket. Stimulatorn är mycket bra i sig, men är dock fortfarande en av de dyrare pjäserna som går att köpa, varför den hamnar nerpetad från tronen som den absolut bästa klitorisstimulatorn på marknaden

Womanizer W500 Pro levereras i ett imponerande paket med en vacker väska och ett riktigt bra glidmedel.

Womanizer W500 Pro levereras i ett imponerande paket. I paketet hittar vi Womanizer, ett anpassat glidmedel och en gullig Womanizer väska. Inuti lådan ligger även ett extra XL-huvud, laddningskabel, adapter och handbok på svenska.

Då denna stimulator är så otroligt populär, så kommer den även i en uppsjö av olika färger. Välj den färg du faller för, men titta inte bara i en butik. Vissa butiker har ett begränsat utbud färger. När du investerar i en så bra och dyr stimulator som denna är så ska du inte nöja dig med en färg som inte passar dig perfekt.

Det vi kanske tycker allra mest om W500 Pro är formen, som passar perfekt i handflatan. Storleken faller oss i smaken och passar både handen och våra intima områden. Vi gillar att knapparna har placerats så att du inte är i vägen, men ändå är lätta att komma åt när det behövs.

Den längre knappen styr intensiteten och är väldigt lätt att använda. Tryck bara på + för att öka och - för att minska, tryck sedan på strömbrytaren för att stänga av.

W500 Pro laddas med en medföljande USB kabel och laddas fullt ut på cirka 2 timmar. En full laddning ger dig ungefär 4 timmars speltid - hur många orgasmer du hinner med på den tiden kan du föreställa dig - väldigt många!

Womanizer har på något sätt fångat upp hela världens uppmärksamhet som en av de mest innovativa sexleksakerna i världen och vi kan förstå varför. Den var ju först ut med en klitorisstimulator som suger med ett vakuum och inte kräver direktkontakt.

Jag tycker att denna leksak är väldigt intressant, eftersom den inte bara vibrerar, den suger, släpper och pulserar … och jag älskar hur det blåser kall luft runt klitoris medan den pulserar.

Som slutsats så kan vi dock säga att en vakuum-leksak inte alltid bäst för just alla. Vi tycker dessa stimulatorer passar bäst för de som vet att de gillar en direkt punkt-stimulering av klitoris. Om du föredrar en bredare stimulans kanske du tycker att Womanizer är för intensiv, även i de lägre inställningarna. Jag tycker att denna leksak är väldigt intressant, eftersom den inte bara vibrerar, den suger, släpper och pulserar. Det är en ganska spännande utveckling inom sexleksakerindustrin och jag älskar hur det blåser kall luft runt klitoris medan den pulserar.

Inom klitorisstimulatorer som suger och använder vakuum så är Womanizer W500 Pro en av de absolut lyxigaste och bästa!

Pocket Rocket från Doc Johnson är en liten vibrator - mycket liten. Den lilla storleken gör den både snygg och otroligt bärbar. Det hjäftiga med Pocket Rocket är att den trots sin lilla storlek är så otroligt kraftig!

Låt inte den lilla storleken lura dig. Pocket Rocket är fortfarande en mycket stark vibrator!

Låt alltså inte den lilla storleken och söta utseendet luras. Pocket Rocket är fortfarande en mycket stark vibrator - det är faktiskt just den kombinationen av storlek och styrka som gör Pocket Rocket så otroligt bra.

Pocket Rocket är ganska diskret, då den marknadsförs som en nackmasserare och inte som en vibrator. Vibratorn har orden mini massager tryckt på sig, så ingen behöver egentligen veta mer än så.

Vibratorn drivs med ett ensamt och vanligt AA batteri som är enkelt att byta ut. Detta gör att den aldrig behöver laddas och inte behöver en laddkabel.

... det bästa användningsområdet för oss är att använda den som en diskret och kraftig klitorisvibrator.

Sedan vi fick händerna på Pocket Rocket så har vi upptäckt att det bästa användningsområdet för oss är att använda den som en diskret och kraftig klitorisvibrator. Det är därför vi inkluderar den i just denna lista. Att den får plats nummer 4 på listan skvallrar bara om hur mycket vi älskar denna mini-klitorisvibrator!

Womanizer Premium är en premium version av den ursprungliga klitorisstimulatorn Womanizer. Som alltid skämmer Womanizer bort dig med sin unika, patenterade Pleasure Air Teknologi som stimulerar klitoris med pulserande tryckvågor.

Det som utmärker Premium över den vanliga Womanizer är två nya funktioner. Smart Silence sänker och dämpar ljudnivån som stimulatorn ger ifrån sig. Autopilot ger dig förprogrammerade vibrationsmönster såsom vågen som sköljer över dig när din Womanizer automatiskt växlar mellan hela 12 intensiteter.

Med sitt lyxiga yttre och sin ergonomiska design är den verkligen ett must-have för den som redan her Womanizer, men vill ha mer.

Satisfyer Pro Plus är en lite annorlunda formad Satisfyer med en inbyggd vibrator. Som vanligt fungerar denna huvudsakligen med tryckvågor - men inkluderar alltså även vibrationer.

Resultatet är en kombination med det bästa från två världar. 11 olika tryckvågsstyrkor att välja mellan. Den har sedan vibrationsmönster att välja på och dessa är 10 stycken. Vibrationer och tryckvågor går att kontrollera helt individuellt, så det är enkelt att hitta precis rätt inställning. Pröva dig fram helt enkelt!

Satisfyer Pro Plus är mjuk och len och täckt av skönt silikon. Den är även vattentätt, så använd den i duschen och oroa dig inte inför rengöringen. Den känns ergonomisk att hålla, liten och bekväm, lite som en boomerang.

Denna stilrena produkt från Klittra of Sweden är perfekt till dig som är på jakt efter en diskret och effektiv klitorisvibrator. Tänk dig den läckra känslan när en fuktig och len roll-on-deodorant fylld med ditt favoritglidmedel, stimulerande gel eller vatten rullar över din känsliga klitoris.

Lägg till 5 kittlande vibrationsmönster och du är strax framme i sjunde himlen med Klittra of Sweden. Det känns nästan som oralsex och är upplagt för intensiva och djupa orgasmer. Du kan använda Klittra of Sweden överallt på din eller din partners kropp och dess många erogena zoner.

Vibratorn är till förväxling lik en vanlig deodorant och är därför väldigt diskret att ha stående framme. Den är uppladdningsbar och kommer med en USB-laddare samt varuprover på 50 ml vattenbaserat glidmedel från Eros.

08
av 66

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Lily 2 från Lelo är en klitorisvibrator med vacker design och bra funktioner. Den har fantastiska vibrationsmöjligheter som är alltifrån milda till kraftfulla.

Lily 2 har en ergonomisk design med en liten "böj" på mitten som gör det enkelt att stimulera ett stort område såväl som ett mer koncentrerat omkring klitoris.

Det som är speciellt med Lily 2 är att den också doftar och därmed är en fröjd för såväl kroppen som ögat och näsan. Den sensuella doften är inkapslad inuti vibratorns silkeslena skal av ABS-plast som är såväl kroppsvänligt som ftalatfritt.

Klitorisvibratorns doft fungerar som en slags aromaterapi och sätter igång dina olika sinnen utan att ta över fokuset från vibrationerna. Vibratorn kommer i 3 olika doftvarianter och du kan antingen välja mellan choklad och rödvin, rosor och blåregn eller lavendel och honung.

Lily 2 vibrationer kan ställas in på en nivå som är dubbelt så kraftfulla som föregångarens. Den är 100% vattentät och kan därför också användas i både duschen och i badkaret.

RO-120mm från Rocks Off är en av deras bästa bullets för klitoris. Storleken är precis rätt. 80mm vibratorn är också bra, men lite för liten för att hålla i bekvämt. 160mm är lite för stor för att vara en bra klitorisvibrator och passar bättre som en vanlig vibrator.

Vid 120mm sitter denna bullet perfekt i handen …

Vid 120mm sitter denna bullet perfekt i handen och prickar helt rätt där den ska utan att komma i vägen. Medan vibrationerna i denna leksak inte är de allra starkaste så sitter de sådär lagom och är faktiskt helt perfekta för nybörjaren.

Alla Rocks Off bullets är riktigt bra på en sak: att sprida vibrationerna så att de har en klar inverkan. Vibrationerna är uttalade och väl tajmade så att det nästan känns som om de surfar från en våg till nästa, vilket är ganska sällsynt för en bullet.

RO-120mm har 10 olika lägen, vilket är en bra variation, men mestadels så märker jag att jag hela tiden använder mig av den starkaste ändå.

Rocks Off RO 80mm är lite mindre än 120 för dig som vill ha en klitorisvibrator som prickar helt rätt. Lite för liten för att hålla helt bekvämt i handen, men det kan det vara värt!

Fortfarande lika kraftiga vibrationer som storebror RO 120.

Med sin unika design ger den snygga Minu Lay-on Vibe från Vive njutningsfull stimulering av klitoris och hela området runtomkring på ett helt nytt sätt.

Bara lägg den behagliga silikonvibratorn på plats mellan blygdläpparna och låt Minu ge dig optimal njutning. Den kraftiga motorn kittlar hela området medan den vibrerande spetsen målriktar stimuleringen mot klitoris.

Använd den till läcker sololek eller bjud med din partner och experimentera er igenom de 10 vibrationsvarianterna. Formen tillåter dig dessutom att ha händerna fria till att smeka dina bröst eller andra erogena zoner medan du tillfredsställs.

Laddas enkelt via den medföljande USB-kabeln. 100 minuters laddning ger 70 minuters fri, läcker lek.

14
av 66

Belladot Ester

Klitorisvibratorn Volta från Fun Factory siktar på att efterlikna oralsex så nära som möjligt. Det gör den bra, det känns faktiskt lite som the real thing. Den har två läckra och långa silikontungor som smeker och stimulerar dig medans den vibrerar i 6 olika mönster och 6 hastigheter.

16
av 66

LELO Nea 2

Nea 2 från Lelo är en riktigt bra klitorisvibrator i plast. Detta är en vacker designvibrator som kommer i unika färger och med vackra mönster. Välj din favorit, alla är bra klitorisvibratorer med var Lelo påstår är den kraftfullaste klitorisvibratorn på marknaden just nu i förhållande till sin storlek och vikt.

Vi vet inte om vi riktigt håller med där, då många på vår lista (framförallt de på en högre position) nog är ännu kraftigare. Men den är kraftig och dessutom otroligt len och följsam mot kroppen.

We-vibe Gala är en populär klitorisvibrator, som är något annorlunda än de vanliga släta. We-Vibe Gala har en delad framsida för att kunna smeka och stimulera runtom och inte mitt i klitoris och på så sätt ge dig mer val hur mycket din klitoris skall stimuleras av dess vibrationer.

Gala är tillverkad i skön och len silikon, kroppsnära material som även är enkel att rengöra. Kontrollerna är även i silikon och fint integrerade i själva kroppen på vibratorn.

En lite annorlunda variant av den evigt populära Womanizer. Denna är tillverkad i silikon, vattentät och mycket tystgående, så att du kan använda den nästan var du vill utan att du blir avslöjad. Womanizern kan användas i 2 timmar per gång och laddas snabbt. Det medföljer också extra huvuden till stimulatorn för att kunna anpassa den till klitoris så bra som möjligt.

OhMiBod Lightshow är en appstyrd klitorisvibrator deluxe! Den har många vibrationsmönster- och nivåer som styrs enkelt via din telefon med OhMiBod-appen. Det som är fint är att den har en stabil och snabb uppkoppling, så det är inget lagg mellan styrningen.

Som speciell feature har OhMiBod Lightshow LED-ljus som blinkar i takt till vibrationerna för extra fräck lek i mörkret. Den tystlåtna designen garanterar att hemligheten hålls mellan er. Lightshow är tillverkad i läckert mjukt silikon, som gör den behaglig och lämplig också för längre tids bruk.

TENGA Iroha Sakura är en klitorisvibrator full av möjligheter. Sakuras design är inte bara vacker och stilren, den bidrar också till att göra vibratorn oerhört effektiv. Det V-formade jacket i toppen gör nämligen att Sakura kan omsluta din klitoris.

Så fort du håller Sakura i handen märker du att det är en vibrator utöver det vanliga. Den har en fantastiskt mjuk och silkeslen yta, och man kan nästan uppfatta det som att Sakura är gjord av ett geleaktigt material med ett överdrag av slät silikon.

Stimuleringen från Iroha Sakura kommer oerhört tätt inpå och ger en skön upplevelse när du använder vibratorns 4 olika program.

TENGA Iroha Yuki är inte som andra klitorisvibratorer. Den har tillverkats för kvinnor av kvinnor och motsatt många klitorisvibratorer som är tillverkade i hårda material är Iroha tillverkad i mjukt silikon som närmast känns som en fast gelé som har täckts med en silkeslen yta.

Med sin kurviga design ligger Iroha bra i handel och har ett riktigt bra grepp som gör den lätt att styra. Resultatet ger en otroligt läcker och exklusiv känsla.

We-Vibe Touch är en klitorisvibrator som har 8 djupa och härligt utmanande vibrationslägen. Lägena ger alla lite olika men riktigt rolig och bra njutning. Den har en lyxigt matt silikonyta som känns silkeslen mot huden.

Touch fungerar bra både när du är själv eller tillsammans med en partner där den är perfekt för förspel tillsammans. Designen på den nya Touch är ergonomiskt korrekt, så den är mycket behaglig att hålla kring och du får lätt vibratorn att nå dit den ska, oavsett vart på kroppen den används.

Het ny sexleksak från We-Vibe, perfekt för par. Hela vaginan/vulvan får stimulans. stimulerar både de yttre och inre klitoris nerverna. Ett mjukt yttre som ger dig mjuka och behagliga vibrationer. Wish från kända We-Vibe stimulerar hela vaginan med djupa vibrationer.

Att jämföra den med en trollstav är ingen överdrift. We. Vibe har med sin gedigna erfarenhet återigen skapat en riktigt bra sexleksak som kommer uppfylla dina önskningar. Wish ger både stimulans på externa och interna klitoris nerver.

Vive Zero är en vibrator som ser lika bra ut som den känns, så är Vive Zesiro Klitorisvibrator ett måste. Den har en silkeslen yta och ergonomisk design så att du enkelt kan utforska din kropp och hitta precis rätt punkt för dig.

Zesiro har hela 10 olika vibrationer och en klimaxfunktion som kommer att ge dig intensiva orgasmer. Vibratorn är 14 cm lång och väger inte mer än 112 g. Använd vibratorn tillsammans med en partner under ett härligt förspel, eller skäm bort dig själv med en läcker soloupplevelse.

Lelo Siri 2 är den uppdaterade och utvecklade varianten av Lelos prisade och storsäljande vibrator Siri. Med inspiration från musikvärlden så har Lelo utvecklat en vibrator som både har förinställda, musikaliska vibrationsmönster men som också kan imitera din favoritlåt eller röst.

Jämfört med sin föregångare så är Siri 2 utrustad med 9 helt nya, spännande lägen och dessutom med 100% mer kraft. De första 8 lägena är inspirerade av olika musikgenres och låter dig välja mellan klassiskt, reggae, rumba, folkmusik, hip hop, soul, techno eller jazz.

Letar du efter en kraftfull och effektiv klitorisvibrator som garanterat kommer att ta dig till klimax varje gång du använder den? Pröva då Fun Factory LAYA II.

Vibratorn är en ny och förbättrad utgåva av den populära och världsberömda Fun Factory LAYAspot. Den nya utgåvan stimulerar dig med ännu kraftigare vibrationer och är dessutom uppladdningsbar, så du kan använda den om och om igen.

Den har en ergonomisk design så du enkelt kan placera den där det känns allra bäst. Klitorisvibratorn är tystlåten och har olika vibrationsmönster.

Vibratorn har en så kallad KeyLock-funktion som förhindrar att den startar av sig självt i lådan eller väskan. Håll nere FUN och (+) samtidigt i 3-5 sekunder för att låsa upp din leksak.

Fun Factory LAYA II är tillverkad i Tyskland. Den är framställd i medicinsk silikon och har en silkeslen yta. En USB-kabel för laddning medföljer.

Vad gör den speciell?
Precis när man trodde att Satisfyer-stimulatorerna inte kunde bli bättre så överträffar de sig själva med parvibratorn Pro 4 Couples.
Med sin speciella teknik stimulerar den dig med hjälp av tryckvågor och ger en beröringsfri massage.

Du behöver alltså inte röra, trycka eller flytta produkten. den innovativa vakuumtekniken ger dig en härligt kittlande pulsering. Pulseringsstimulation har visat sig vara extra effektivt för de som upplever det svårt att uppnå orgasm.

Med sina två motorer erbjuder Pro 4 Couples 10 vibrationsmönster och 11 tryckvågslägen. så att ni båda kan hitta ett läge som passar stunden!
Den eleganta stimulatorn är tillverkad i mjukt och kroppssäkert silikon, vilket gör den behaglig mot huden.

Ta med er Pro 4 Couples in i duschen eller badet. och utnyttja dess vattentäthet till fullo!
Hur använder jag den?
Med Satisfyer Pro 4 Couples kan du slappna av, ha händerna helt fria och låta klitorisvibratorn göra jobbet. Det utvändiga munstycket placeras över klitoris och suger sedan enkelt upp den för en beröringsfri massage.

Den invändiga delen kommer i sin tur skicka ut vibrationer i både slidmynning och slida. Dessutom kommer vibrationerna sprida sig via penisens skaft vid penetration.

Hur styr jag den?
Knapparna sitter smidigt placerade så att du kan hoppa mellan intensitetsnivåerna utan att behöva pausa och leta! Det är bara att anpassa intensiteten allt eftersom du närmar dig klimax.

Använd "på" knappen för att starta och stänga av den, och + och. knapparna för att öka/sänka intensiteten. Vibrationerna styr du enkelt med vågknappen.

Vilket glidmedel ska jag använda?
Använd Satisfyer Pro 4 Couples tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse.

31
av 66

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

33
av 66

OVO S4

Ovo S4 är en exklusiv och uppladdningsbar klitorisvibrator. Dess kanter är runda och mjuka och bidrar till att vibratorn får ett oerhört stilrent utseende.

Respektive "vinge" på vibratorn är utrustad med en motor. De två motorerna kan antingen vibrera synkroniserat eller helt oberoende av varandra. Det finns hela 7 olika vibrationslägen och du väljer enkelt vibration med hjälp av +/- knapparna som sitter på undersidan av vibratorn.

"Vingarna" är flexibla och kan därför böjas för att få just den vinkel som stimulerar dig på bästa möjliga sätt. Det går exempelvis att dra dem åt sidorna så att de stimulerar utsidan på blygdläpparna, men de kan också böjas så att de korsar varandra och på så sätt omfamnar klitoris.

Vibratorn är gjord av 100 % medicinskt silikon och är dessutom helt ftalatfri. Du laddar den enkelt med hjälp av den medföjande USB-kabeln. Ovo S4 är vattentät och därför också enkel att rengöra med varmt vatten och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

PicoBong är ett varumärke från svenska LELO! Denna andra generationen har uppgraderade vibratorer, dubbelt så starka! Finns här i en trevlig blå färg. Ännu än riktigt trevlig klitorisvibrator från gänget på Picobong och Lelo.

Med dess lena yta av silikon, något tillplattade topp (för bra vibrationsyta mot klitoris), många program och hastigheter, passar den perfekt för härlig yttre stimulation! - Stark och tyst motor, dubbel så stark som föregångaren- 12 vibrationsmönster och olika hastigheter- 1 AAA ger upp till 2 timmars batteritid- gjord av säkra material, som silikon och plast- enkel att använda- vattentät upp till djup på 1 meter- ett års garanti.

35
av 66

OVO D2

Designad för kvinnan som vill ha det lilla extra!
D2 är en liten klitorisstimulator från det tyska företaget OVO. Den är inte bara läcker att se på, den är även oerhört effektiv.

Klitorisstimulatorn är utrustad med en kraftfull vibrator som har fem olika vibrationsmöster att välja mellan.
Ta gärna med D2 in i duschen för extra avkoppling, denna sexleksak är vattentålig och helt duschsäker.

Drivs med ett AAA-batteri (ingår ej). Klitorisvibratorn D2 har en totalt längd är ca 11 cm och en diameter på ca 2, 5 cm.

36
av 66

Satisfyer Pro Traveler

We Aim to Please är en klitorisvibrator som intensifierar egen njutning och förbättrar förspelet tack vare sin eleganta och slanka design.
Slink in den lilla bullet-vibratorn mellan dig och din partner under samlaget för att öka den delade njutningen.

Vibratorn har endast en vibrationshastighet. Av/på justeras enkelt med knappen i botten på klitorisvibratorn.
"I shiver as my body builds to an explosion with the relentless vibrations.

He doesn't stop and continues driving me insane with pleasure, on and on, round and round. I'm close. .. all this stimulation! ".

Skäm bort dig själv eller kvinnan i ditt liv och nå orgasmhimlen med den snygga klitorisvibratorn Fifty Shades Freed Desire Blooms.
Med sin mjuka, organiska form anpassar den sig perfekt efter ditt allra känsligaste område och stimulerar klitoris och vulva med effektiva vibrationer i 7 kittlande mönster och 3 hastigheter.

Desire Blooms är ett måste till njutningsfull onani, som extra krydda under förspel eller under sex. Din partner kommer att älska att se dig i extas.

Vattentät för våta nöjen i duschen eller badkaret. Uppladdningsbar via medföljande USB-sticka.
Vibratorn har en unik Travel Lock-funktion som gör den att den inte går igång av sig själv.

Håll bara in on/off-knappen i 5 sekunder för att aktivera eller avaaktivera funktionen.
Del av den officiella Fifty Shades Freed Pleasure Collection som designats i samarbete med E.

L. James, författarinnan bakom böckerna.

Je Joue tillverkar och levererar kvalitativa leksaker i kroppsäker och godkänd silikon. Dessa är dessutom snygga och mycket funktionsvänliga på alla sätt.

MiMi Soft är en härlig, liten klitorisvibrator. Med mycket mjuk topp och mjuka sidor är den extremt skön att hålla och använda mot kroppen och klitoris. Den är sedan hårdare på ovan- och undersidan. Det lena och kroppsäkra silikonet täcker nästan hela vibratorn.

På undersidan hittar man tre knappar för styrningen; två stycken för att öka/minska styrkan och en knapp för att ändra bland de olika programmen. Totalt har man 5 olika styrkenivåer och 7 olika vibrationslägen.

Vibratorn är uppladdningsbar och du laddar den direkt med laddaren, som anslut till valfritt eluttag. 2 timmars laddning ger upp till 2 timmars drifttid.

Då produkten är täckt av silikon rekommenderas vattebaserat glidmedel om något används vid lekar med leksaken. Den är dessutom helt vattentätt. Vibratorn är mycket stark för denna lilla leksak, när den ställs in på högsta styrkan.

Ljudnivån är låg/medel och definitivt godkänd även för de högsta styrkorna.

Womanizer Starlet, i rosa färg, är en mindre version och härlig leksak för starka och sköna orgasmer. Utan fysisk beröring stimuleras din klitoris på en helt nytt och spännande sätt!

Framtagen för dig som vill ha en liten leksak som stimulerar din klitoris med ljudvågor. Hur? Istället för vibrationer och att man berör sin klitoris, vilket är vanligt med vanliga vibratorer, arbetar Womanizer med tryckvågor, ett sorts vakkuum som skapas.

Själva munstycket hålls runt om din klitoris som hamnar i den mjuka munstycket och där kommer man pulsvis skapa tryckvågor, ett sort sugande känsla som kommer och går väldigt snabbt. Detta stimulerar klitoris på ett sätt som en vibrator inte kan.

Detta minskar även effekten med att vissa kvinnor blir snabbt okänsliga vid vibrationer/beröring och kan inte komma vid längre stimulans. man minskar risken med att bli överstimulerad.

Womanizer Starlet. FuchsiaLeksaken är tillverkar ytterst i rosa plast. Den har en ergonomisk design, ligger bra och stabilt i handen, samt med ditt pekfinger på knappen. Den är liten och för vissa ligger härmed bara i handflatan.

Själva munstycket som kommer sitta runt om klitoris är av styvt, men ändå mjukare, rosa silikon, medicinskt klassat. Det är lätt att ta av munstycket för rengöring och sätta tillbaka det. Storleken på munstycket är 12x14mm.

Kontrollknappen, enkelt med bara en styr allt, dvs. de 4 intensitetsnivåerna du an välja mellan och sedan sätter på och stänger av leksaken. Den är även stänkskyddad, så inga problem med vanlig rengöring av din produkt.

munstycken går att ta av. Den laddas enkelt genom en USB-sladd som följer med. Använd gärna den tillsammans med ett uttag i datorn eller med en väggadapter, t. ex. från din mobiltelefon. Starlet passar perfekt för egna lekar, men är så liten, så den kan användas bekvämt vid samlag med din partner utan att störa för mycket med sin storlek.

Skillnad mot W500? W500 Pro modellen är den stora modellen hos Womanizer. Starlet är minst hälften så dyr, mindre är hälften så stor, men har istället färre intensitetsnivåer (4/12) och är stänkskyddad, istället för att vara vattentätt som W500 är.

W500 är också något tystare. Hur använder man den? Det är lätt. Själva munstycket sätter du bara över din klitoris och njuter av de pulserande tryckvågorna. Den enda knappen styr allt, där sätter du på den, stänger av och bläddrar mellan de 4 olika intensitetsnivåer.

Leksaken är inte ljudlös, men ljudnivån är relativt lågt, medel på de högre intensiteterna. Ljudet liknar inte andra vibratorer, utan är ett lätt gurglande ljud, med tanke på pulsernade vågorna som bildas i leksaken.

TestpanelDet har genomförst tester md 50 kvinnor som fick använda produkten i 4 månader. Kvinnornas ålder var mellan 20 och 60 år. Detta var utfallet: - 52% fick orgasm på under 1 minut, - 76% tycker att intensiteten är stark, - 73% kunde få multipla orgasmer, kort efter varandra, - 63% tyckte att orgasmen kändes ny, - 92% ville använda Womanizer igen, - 98% ville äga en Womanizer, - 100% tyckte att Womanizer är unik!

LaddningDu får med en USB-sladd och kan ladda den i ett USB-uttag i datorn eller med din adapter från din mobiltelefon. 30 minuters laddning ger ca. lika lång tids användning beroende på intensitetsnivå.

Womanizer, tidigare modell, har omnämnts i media, t. ex. TV4 Nyhetsmorgon. Vi bjuder dessutom just nu på 50 ml glidmedel (vattenbaserat) vid köpet av Womanizer!

Länk till TV4 nyhetsmorgon. Gå till tiden 5 minuter och 42 sekunder. (OBS! W100 modellen i videon). Videon på W500-modellen visar själva tekniken och användningen av produkter med ljudvågor.

Nya Womanizer 2goWomanizer2go är en mindre variant av orginalet med samma funktioner. En häftig design som påminner om ett läppstift gör den super diskret och passar in i varje handväska.

Womanizer 2go har en funktion som ger stimulans utan att röra klitoris. I motsats till konventionella produkter är stimuleringen inte orsakad av penetration eller vibrationer. Med Pleasure Air-Technologie® sugs klitoris mjukt av enheten och stimuleras sedan av pulserande tryckvågor utan beröring.

Detta ger en ny lustfull upplevelse som lockar fram orgasmer hos de flesta. Stimuleringsintensiteten kan justeras. från mild till kraftfull.
Produktinformation. diskret läppstiftdesign . Batterilivslängd upp till 2 timmar.

Laddningstid för en helt urladdad produkt ca 60 min. 100% Vattentät. IPX7,6 Intensitetsnivåer. Kontaktlös stimulation av klitoris. Tyst läge 42 dB. Supermjukläge. Super-Power-läge. Automatisk avstängning efter 30 minuter.

2 års garanti
Tekniska detaljer. Material ABS Silikon ftalatfri. Materialstimuleringshuvud Hypoallergen medicinsk silikon. Storlek 125 x 35 x 35 mm. Vikt 130 g Leveransomfattning.

Womanizer 2GO. Silikonstimuleringshuvud. XL silikonstimuleringshuvud. USB laddningskabel. Bruksanvisning

EAN: 703255205342.

Rocks-Off för inga tråkiga vibratorer, men de kan vara enkla, snygga med raka linjer. skriker lyx! Denna vibrator har ett enkelt mönster på ytan som löper uppifrån och ner. Snygga raka linjer.

I ändan hittar man en knapp för all kontroll. även de 3 olika program med olika styrkor och 7 varierande vibrationsprogram. Som många andra vibratorer från Rocks-Off är den stark, av hårdplast och även vattentätt för användning i dusch eller ytligt i badet.

Drivs med endast ett AAA/LR3, ett testbatteri följer med.

Rocks-Off för inga tråkiga vibratorer, men de kan vara enkla, snygga med raka linjer. skriker lyx! Denna vibrator ser nästan ut som ett läppstift, som kommer upp vibratorn. I andra ändan hittar man en knapp för all kontroll.

även de 3 olika program med olika styrkor och 7 varierande vibrationsprogram. Som många andra vibratorer från Rocks-Off är den stark, av hårdplast och även vattentätt för användning i dusch eller ytligt i badet.

Drivs med endast ett AAA/LR3, ett testbatteri följer med.

Ä r du redo för intensiva klitorisorgasmer? Då är Crush Snuggle Bug Klitorisvibrator ett perfekt val.
Låt Snuggle Bugs två "könselspröt" glida ner längs varsin sida av klitoris och känn hur de två kraftiga motorerna trollar fram det ena sköna klimaxet efter det andra.

Lek dig igenom de 10 olika vibrationsmönstren och finn din favorit.
Den anspråkslösa och ergonomiska designen gör Luv Bug till en perfekt lekkamrat.
Vibratorn är naturligtvis vattentät för mer våta nöjen.

Den drivs med 2 x AA-batterier (ingår ej).

Sätt dig på denna och flyg till sjunde himlenRuby Glow av Rocks-Off är en helt unik stimulator som kommer att reta henne till vansinne med varje porlande vibration den ger ifrån sig. Designen har en "sittande" position för henne, vilket innebär att hon sätter sig på vibratorn som lägger sig pefekt för att hon ska få skön njutning helt hands-free.

Ruby Glow följer de kvinnliga kurvorna och formerna för att ge maximal klitoris och vaginal stimulans, utan penetration och den har en ombonad, bekväm passform. Den innovativa stimulatorn kan också användas genom kläder och levereras med dubbla motorer för dubbla känslor.

Den har 10 kraftfulla funktioner och är gjord av sammets mjuk silikon för en extra lyxig touch och känsla. Storleken (längden) på denna är ungefär som en hel handflata (finger till nedre del)·
Färg Rubin·
Material Silikon·
diameter Utanför 6, 5 cm·
Batterityp 4 Batterier AAA·
batteri Inklusive·
Bodysafe·
multifunktioner·
Multihastigheter·
Vattentålig

EAN: 0811041012781.

Om du tycker om stimuleringen som en rabbits 2 öron kan ge dig så kommer du att älska klitorisvibratorn Cookie från Svakom.
Hela 3 supermjuka silikonöron omsluter din klitoris och tar dig till underbara orgasmer.

Kan naturligtvis också användas på bröstvårtorna eller andra platser du eller din partner vill ha vibrationer.
Motorn är kraftig men tystlåten så även om du leker dig igenom de 3 olika intensitetsinställningarna är den ändå diskret.

vi kan dock inte lova att du kommer kunna hålla dig tyst när Cookie smeker dig.
Kommer i elegant förvaringslåda med satinpåse för enkel och diskret transport så att du alltid har tillfredsställelse nära till hands, i handväskan, handskfacket eller resväskan.

Laddas enkelt via medföljande USB-sladd. 1 timmes full laddning ger 1 timmes fri lek.

Denna unika handvibrator är designad för att ge härlig stimulering både till dig själv och till din partner.
Placera öglorna runt ditt lillfinger samt tummen och tryck på knappen och låt det roliga börja.

Då bollen är fixerad mot din handflata har du nu fingrarna fria att smeka din partner samtidigt som du skickar ut härliga vibrationer.
Penetrera din partner och låt henne njuta av underbar klitorisstimulering.

PicoBong är ett varumärke från svenska LELO! Honi 2 i rosa färg, är en starkare version av tidigare model. enligt tillverkaren dubbelt så stark! Ett härligt vibrerande, rosa (Cerise) ägg från PicoBong!

Använd på insidan eller utsidan för stimulans! - Stark och tyst motor- 12 vibrationsmönster och olika hastigheter- 1 AAA ger upp till 2 timmars batteritid- gjord av säkra material; silikon och plast- enkel att använda- vattentät upp till djup på 1 meter- ett års garanti Material: silikon och plast (handtaget).

.

52
av 66

OVO T1

OVO har skapat en helt ny kollektion för kräsna människor som uppskattar design och söker skönhet och perfektion. Alla OVO's produkter är tillverkade av bästa möjliga material som genomgått en modern bearbetning vilket garanterar en maximal produktionskvalité .

OVO lämnar 15 års garanti på alla sina produkter. OVO T1 klitorisvibrator har en vackert skimrande ovansida och mjuk sidenmatt undersida som följer kvinnans naturliga former. Den eleganta formen gör den enkel att hålla i och den kommer garanterat reta din klitoris till max!

Vibratorn är kraftfull och har fem olika program att välja mellan. Drivs med 1 AAA-batteri (medföljer ej).

Zumio Caress Spirotip låter dig zooma in precis på den punkt där det känns som allra skönast. Utvecklad av kvinnor. för kvinnor.
Tack vare den speciella Spirotippen kan du rikta in stimuleringen och utforska alla de olika sensitiva områden som din klitoris gömmer på, istället för att sända spridda vibrationer mot hela vulvan på en gång.

De cirkulerande rörelserna kan trolla fram extremt snabba orgasmer, när du bara har behov för en "quicky" på egen hand. Tar du med Zumio till era erotiska lekstunder, ja då kan den istället lämna dig flämtandes efter luft många orgasmer senare.

Zumio Caress skiljer sig från orginalet Zumio Spirotip genom att vara mildare utan att kompromissa med effektiviteten. De 8 hastigheterna garanterar att det finns något för varje tillfälle, medan den ergonomiska utformningen och vibrationsfria handtaget gör den extra behaglig att använda.

Det lilla mästerverket är vattentätt för fräcka stunder i badet och laddas via en praktisk USB-laddstation.

Zooma in precis där det känns som allra bäst med Zumio Spirotip Klitorisvibrator. Tillverkad av kvinnor. för kvinnor.
Med unika Spirotip kan du målrikta din stimulering och utforska de många känsliga områdena din klitoris döljer istället för att skicka ut spridda vibrationer mot hela vulvan på en och samma gång.

Cirkelrörelserna kan trolla fram extremt snabba orgasmer när du tränger in för en "quickie" själv eller ge er båda otrolig njutning om ni väljer att introducera Zumio i ert sexliv.

Zumios 8 hastigheter garanterar att det finns något till varje tillfälle och den ergonomiska designen och vibrationsfria handtaget gör den extra behaglig att använda.
Den lilla leksaken är vattentät för fräck njutning i badkaret och uppladdningsbar via praktisk USB-laddningsstation.

Vann pris för "Best New Product" på Adultex 2017.

Fantasy for Her Butterfly Flutt-Her Klitorisvibrator stimulerar klitoris som aldrig förr.
Den läckra fjärilen är ihålig och har kittlande knoppar inuti.

För ned den över klitoris och låt de underbara vibrationerna genomströmma dig.
Få känslan av oralsex med den effektiva sugfunktionen som du kan använda som den är eller kombinera med vibrationerna för en unik och annorlunda butterflykänsla.

Ö verlåt fjärrkontrollen och makten till din partner eller lek dig igenom de många varianterna och hastigheterna själv.
Drivs med 2 x AA-batterier (ingår ej).

Få upp värmen med den här snygga och färgglada istappsformade vibratorn från Rocks Off.
Joycicles ger dig målriktad och effektiv stimulering av klitoris och andra erogena zoner där du eller din partner vill ha kittlande vibrationer.

Gå på upptäcksfärd med de 10 vibrationsmönstren som är både konstanta och pulserande. Du styr enkelt vibrationerna med hjälp av knappen i botten och finner snabbt din egen favorit.
Vibratorn är 100% vattentät så att du utan problem kan ta den med dig in i duschen.

Perfekt för onani men kan med fördel också användas tillsammans med din partner.
Den snygga designen med sina klara, metalliska vinterfärger gör Joycicles utmärkt som en erotisk present till kvinnan i ditt liv (eller till dig själv).

Den är praktisk att ha nedstoppad i handväskan, i handskfacket eller nattduksbordet så att du alltid har tillfredsställelse nära tillhands.

Om du letar efter erotiska föremål till ett bra pris, upptäck Bunny Kittlare Vibrator Tickler Vibes TF104 Magenta! En hel värld av möjligheter för fantasin och för skojs skull!

Mått ca: 13, 8 cmFärg: Magentabatterier (medföljer ej): 1 x 15A 1,5VMaterial: SilikonVikt ca: 59 gDriftstid ca: 2 hFrekvens: 80 HzVolym: 50 dB.

Ä r du på jakt efter en liten, mångsidig och otroligt effektiv vibrator så ska du satsa på Baseks Power Pocket Klitorisvibrator.
Perfekt när du vill få yttre stimulering av klitoris eller andra erogena zoner på kroppen.

Vibratorn har fyra olika lås så att du kan finna just din favorit.
Klitorisvibratorn har en effektiv vibrationsnivå. Den kan både användas själv eller tillsammans med en partner som del i ett läckert förspel eller sex.

Baseks Power Pocket Klitorisvibrator är tillverkad i ftalatfritt ABS. Den drivs med 1 x AA-batteri (ingår ej).

Vem får nöjet att styra dina vibrerande trosor? Vilken grej. Vibrerande trosor, i svart färg, med fjärrkontroll som klarar upp till 15 meter (enligt tillverkaren). Ta kontrollen över dina orgasmer, eller ge den till någon annan.

I dessa svarta stringtrosor sitter nämligen en riktigt kraftfull vibrator, som kan tas ut. Trosornas midjemått klarara upptill 150 cm (60 tum), i röd färg. Själva vvibratorn är avlång och kan användas på olika sätt.

Den vrids på till on-läget när man vill styra den med kontrollen. Annars skall den vara på off-läget för att batterierna inte skall slösas bort, då den letar hela tiden efter signalen från kontrollen.

Plastinlägget runt batterierna gör att den håller till lagom ljudnivå, inte den tystaste, men medel med tanke på styrkan i vibratorn. Vibrerar upp till 60 minuter för en laddning.

Kontrollen är av silikon och plast, så den är töjbar och passar de flesta fingrar. Med denna kan man bläddra bland de 10 programmen man har i vibratorn. Genom att hålla den nere några sekunder stänger man av vibratorn.

Vibratorn drivs med uppladdingsbart batteri, som laddas genom en USB-sladd. Själva ringen drivs med 1 st CR-1620 knappcell (medföljer 2 stycken).

Diamanter är en kvinnas bästa vän och det är ingen tvivel om att också denna läckra, diamant formade vibrator från Bijoux Indiscrets, Twenty One Vibrating Dimanond, kommer till att bli otroligt populär bland kvinnorna.

Den vibrerande diamant har en snygg och inbjudande design, som påminner om en riktig diamant. Bakom det snygga yttre gömmer sig en effektiv vibrator, som är idiell till en stimulerande klitoris stimulation. Diamantens form och mjuka kanter gör det lätt att variera stimulationen, allt efter vilken typ av stimulerande upplevelse du känner för.

Med sina 3 kontinuerliga vibrationshastigheter och 7 olika vibrationsmönster, skapar Twenty One ett otroligt njutningsfullt förhållande och det finns med säkerhet ett vibrationsprogram som passar till dig.

Twenty One är laddningabar, så du har full frihet att njuta av vibrationerna oberoende vart du befinner dig. Du kan till och med njuta av diamant vibratorn i duschen, då den är 100 % vattentät.
Bijoux Indiscrets Twenty One Vibrating Dimond levereras med en inkluderande påse i satin.

Med Lydia I kan du njuta av förinstallerade vibrationer eller skapa dem på egen hand, du bestämmer genom en app i din telefon.
Lydia l är en läcker vibrator som är designad likt en fjäril.

Staven placerar sig skönt inuti din vagina samtidigt som dess vingar omfamnar dina yttre delar och stimulerar din klitoris. Vibrationerna är tystgående, men kraftfulla, och kommer stimulera dig både internt och externt.

Den har två separata motorer för att leverera extra starka och garanterat jämna vibrationer.
Du kan styra dess vibrationer traditionellt eller med din smartphone (iOS och Android). Den har 10 förinstallerade vibrationsmönster och i appen kan du även skapa dina egna mönster genom att dra fingret på skärmen.

Du kan även styra vibrationerna genom din röst, dina rörelser och på distans. Varför inte låta din partner ta kontroll över din njutning? Lägg till din partner i appen och låt honom/henne ta över kontrollen oavsett avstånd.
Det kvalitativa och silkeslena silikonet glider skönt längs med huden.

Det gör också att vibratorn är 100% vattentät och kan tas med ned i badet eller in i duschen. Vibratorn laddar du enkelt via den medföljande USB-kabeln.
Till Lydia l medföljer ett par stringtrosor som håller den på plats. Självklart går det lika bra att använda den till vilka trosor som helst.

Detta är vibratorn som gärna följer med dig i handväskan, för att du alltid ska ha njutning nära till hands.
Njut av hur den silkeslena ytan smeker din klitoris och tryck på knappen i botten för härliga vibrationer som kommer få dig att nå orgasm.

Du kan med fördel ta den med dig in i duschen för extra avkoppling.

66
av 66

Venus Lips

Ä lskar du också att få din klitoris stimulerad som så många andra kvinnor?
Denna vibrerande klitorisvibrator med tre kittlande tungor kommer ge dig härlig stimulering precis där du vill ha den.
Den rosa genomskinliga klitorisvibratorn får dig att njuta ordentligt om och om igen, var så säker.

Om du använder vattenbaserat glidmedel kommer du få ut ännu mer av denna fantastiska uppfinning.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

1 kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg