335 Views

Vibrator bäst-i-test: 5 bästa modellerna 2019

En vibrator är en sexleksak som stimulerar både externt och internt med vibrationer. Det finns många olika varianter av vibratorer i många olika material. De flesta vibratorer drivs av batterier, antingen uppladdningsbara eller vanliga. Idag säljs det förutom klassiska vibratorer även smarta sådana som kan kontrolleras via en app. En vibrator bör inte förväxlas med en klitorisvibrator, vars enda uppgift är att stimulera klitoris, ibland med hjälp av just vibrationer. En vibrator har således fler uppgifter än att endast stimulera klitoris.

Använd listan nedan på bäst vibrator som tips & inspiration när du ska välja och köpa en en vibrator för första eller andra gången.

Vilken typ av vibrator du väljer beror lite på din egna smak och preferens. Så vi rekommenderar att du väljer den vibrator i listan som faller dig bäst i smaken. Alla är riktigt bra val. De sämre vibratorerna vi testat skriver vi inte om och har inte hamnat i denna lista.

Vi skiljer för vårt tests skull på vibrator och dildo med att en dildo inte vibrerar. Dock kan man ofta kalla en vibrerande dildo för just en dildo ändå. Är du mer intresserad av en dildo som inte vibrerar? Se då vårt test som utser den bästa dildon istället.

Dessa vibratorer är allra bäst på marknaden just nu!

Listan uppdaterades senast 2019-09-09.

01
av 05

Zeppelina

Zeppelina är en läcker och fantasifull vibrator. Den unika formen gör den inte bara annorlinda från alla andra vibratorer utan gör den också till vår testvinnare.

Den har en uppfyllande form med en avsmalnad topp som ger fantastiska vibrationer både under penetration och på ytan. Zeppelina är utsmyckad med kugghjul och andra små detaljer som gör att den känns unikt personlig och att vi bara älskar den.

Dessutom så får du kraftfulla vibrationer och en leksak som inte är för högljudd.

Vår testvinnare - prova själv!

Je Joue Mimi är diskret, vattentät och laddningsbar. Den fungerar för både solo- och parspel och är mycket tystlåten. Mimi är kanske framförallt en vinnare för sin otroligt sköna yta. Den är mjuk och len och vi kan sitta och smeka den med fingrarna i flera timmar i sträck.

Archie Bongiovanni, pedagog för sexuell hälsa rekommenderar det för alla som letar efter en lugn leksak. Med justerbara vibrationsmönster och hastigheter är Mimi också perfekt för dig som vill ha en mer mjuk leksak.

Andrea Barrica, som är grundare av O.school, säger att det är Mimi är hennes väg till att få "intensiv vibration från en trollformad leksak." Vi älskar Mimi för dess mjukhet och sköna yta, och är tacksamma för att den är så diskret och skönt vibrerande.

En perfekt första vibrator som inte är dildoformad!

Precis som Mimi, är Touch tillverkad i supersoft, medicinsk kvalitet silikon som är helt vattentät. Det är en av Bongiovannis val för tysta leksaker, och Olive Moore från Narcisse NYC i Brooklyn säger att det är "perfekt för personer med rumskamrater eller om högt surrar dig ur det ögonblicket."

En av våra testare sa att jämfört med andra We-Vibe-vibratorer hon har försökt, "Touch är mer konturerad för att passa både i din hand och runt din anatomi, och har djupare rumskraft." Den ergonomiska, handhållna formen är perfekt dimensionerad för stimulering över labia och klitoris.

Om du söker en leksak för internt bruk med en kraftfull känsla, är Fun Factory Stronic-serie av vattentäta, silikonleksaker en expertfavorit på grund av leksakernas smidiga, bekväma införing och kraftfulla rörelse. Dessa leksaker ger en kraftfull drivande rörelse.

De rör sig faktiskt in och ut istället för runt och runt eller sida vid sida. Denna rytmiska pulserande är slät och nästan tyst. Formen på denna smala modell är inriktad på G-spot-stimulering och erbjuder ett val av sju hastigheter och tre program.

Moka är en intensiv G-punktsvibrator med hela 18 intensiteter och 12 mönster, Moka is no joke, riktigt kraftfull fast utan att vara för högljudd. Måste upplevas!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg