545 Views

GoPro Hero 7 Black

Ny GoPro Hero modell med live streaming och kristallklar videokvalitet

GoPros nyaste Hero Black modell: GoPro Hero 7 Black är ironiskt nog den första ”Black” modell som är helt svart (de tidigare är mörkgrå). Det är en uppgraderad modell av Hero 6 som får en förbättrad videokvalitet och en efterlngtad ny funktion: livestreaming.

Hero 7 kommer dock inte med en mängd nya fotograferingslägen eller funktioner för bildhantering. Det kommer dock ett par intressanta nyheter och förändringar som gör den spännande för både nya och gamla GoPro användare. Kameran får en rejäl förbättring av stabilitet och funktionen SuperPhoto gör GoPro till ett mer robust val för stillbilder.

GoPro Livestreaming

Det bästa med GoPro Hero 7 Black är det nya inbyggda stödet för livestreaming!

Det öppnar upp dörren för en ny våg av användare av GoPro. Livestreamingen blir ännu bättre med till medföljande funktionerna för porträttläge, TimeWarps, direktuppspelning och HDR-bilder.

Batteritid

Vi skulle gärna se mer betydande framsteg när det kommer till kamerans batterilivslängd, men med tanke på att denna Hero 7-modell lanseras till samma pris som Hero 6, så kan vi ha överseende med at tbatteriet stannar på samma nivå. Äger du redan en GoPro Hero 6 så borde du självklar överväga om det finns tillräckligt med nytt här för dig, men för alla andra så är det ett enkelt val: köp!

Kort om GoPro Hero 7 Black

  • Stöd för livestreaming
  • Förbättrad stabilitet
  • Bra prispunkt

Köp GoPro Hero 7 Black

GoPro Hero 7 fanns ej tillgänglig för köp på den svenska marknaden vid publicering av denna artikel. Artikeln uppdateras så fort kameran går att köpa i en svensk ehandel.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
92

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg