403 Views

L’Oreal UV Sense: En bärbar ultraviolett sensor

Skydda dig mot skador från solen med L’Oreals nya ultravioletta sensonr UV Sense. Det unika med denna sensor är att den är lika liten som en knapp och därför blir extremt smidig att integrera i till exempel kläder, väskor eller annat bärbart material.

Den här lilla sensorn är även extremt kraftfull och levererar exakta mätningar.

Vad gör man då med en liten UV sensor? Jo man kan skydda sig mot solen genom att konstant mäta UV strålningen man utsätts för under dagens lopp. Vi förväntar oss självklart en bra app som följer med för att hålla koll på det hela. Eller varför inte integrera funktionaliteten i existerande hälso-appar?

Ultraviolett Världsnyhet

L’Oreal visade först upp UV sensorn i Januari på CES 2018 och det börjar nu närma sig försäljning. UV Sense levereras komplett med limhäftning, så L’Oreal säljer hårt på att den ska kunna bäras på nageln som en dekoration. Sanningen är att UV Sense är perfekt för att placera på just din nagel. Nageln ger ett bra mätvärde då den exponeras jämt med sol när du rör dig. Med det utbytbara limet kan du hålla fast och klistra fast den som du behöver.

Man kan ju även fästa den nästan var som helst, varför inte på klockan eller direkt på solglasögonen. UV Sense fungerar outtröttligt för att hålla din hud säker. UV Sense är helt batterilös då den lilla elektroniken drivs på av solens energi. Det är en elektrisk sensor som inte kräver mycket för att ta mätvärden.

Köpa L’Oreal UV Sense

När L'Oreal UV Sense går att köpa i Sverige kommer vi presentera det här. Vi förväntar oss att den släpps innan nästa sommar, kanske till och med innan årsskiftet.

01
av 01

L'Oreal UV Sense

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
42

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg