This post is popular. 2 484 Views

13 multipennor för ett kreativt skrivande & skissande

En multipenna är en penna som kan ha många funktioner i en och samma penna. Ofta handlar det om flera olika typer av bläck och blyerts kombinerat med andra smarta funktioner. En multipenna är ett utmärkt verktyg för alla som till exempel skissar mycket, eller ritar och skapar originella verk. Kan fungera bra för arkitekten, illustratören eller den som ritar teckningar och serier.

Vissa multipennor har flera olika typer av skrivspetsar än bara bläck och blyerts integrerade, såsom överstrykning eller en krita. De kan även ha andra funktioner såsom mätverktyg, lampor, elektronik eller annat.

I denna lista har vi hittat och samlat de bästa och roligaste multipennorna på marknaden idag som har en uppsjö av funktioner.

Bäst multipennor 2018

Den bästa multipennan. Multipunkt och slut.

Tyska rOtring är verkligen mästaren av kvalitetspennor. Denna multipenna från rOtring har otrolig kvalitet och är samtidigt riktigt prisvärd.

rOtring 1904359 Ticky 3-in-1 är en multifunktionell blå och röd kulspetspenna och 0,7 mm penna för mångsidig användning. Häftigt pendelsystem i multipennan låter dig enkelt byta från penna till penna.

Har en plastkropp som är lätt och gedigen för daglig och frekvent användning. Det softtouch gummerade greppet är bekvämt för skrivande. Bra suddgummi ingår under tryckknappen.

Perfekt multipenna för skolan

Multipenna för skola, hobby & pyssel

En riktigt häftig allroundpenna med skön tyngd. Mulitpenna som både har många funktioner och är bekväm att hålla i handen.

Svart bläcket och utbytbart stift. Inbyggt vattenpass som fungerar helt ok. Touchstift på baksidan för att kunna skriva och rita på touchskärmar.

en skruvmejsel sitter placerad under touchstiftet. Multipennans sidor är graderade med flera olika linjalskalor.

Världens populäraste multipenna

Vi känner alla igen den. Vi har alla haft den hemma. Klassiska multifärgspennan från BIC. Billig, bra, utbytbar och med 4 färger.

BIC levererar pennan i de fyra klassiska färgerna (svart, blå, röd, grön) men även andra varianter i andra färgkombinationer. Vissa av BICs 4-färgspennor har även varierande storlekar på kulspetsarna i samma penna. Spana in listan via shopping knappen ovan för att se alla olika färgkombinationer.

BIC 4-färg säljs i 1-pack, 2-pack, 3-pack, 12-pack och ibland även 20-pack.

Bra multipenna från LAMY med 4 färger bläck och blyerts. Båda skriver riktigt bra och kan enkelt fyllas på. Pennan är även vattentät.

Man känner verkligen kvaliteten i denna penna. Metallhölje och rostfri stålspets i svart, blått, rött och grönt.

05
av 13

Lamy Cp 1

Ännu en bra multipenna från tyska LAMY. Multipenna med 0,5-stiftpenna, svart kulspets samt en tunn orange överstrykningspenna med kulspets.

Hög kvalitet med en rostfri stålyta som är hårdborstad, vilket innebär att risken för synliga ytterskador blir minimal.

Pennan har ett trevligt fast clipp i solitt rostfritt stål. Helt ok radergummi hittar vi under tryckknappen.

Stilig multipenna från tillverkaren Uni. 4 färger av bläck svart, röd, blå och grön samt en 0.5mm blyertsspets.

Pennan är rejäl och sitter bra i handen. Alla delar är enkla att byta ut.

07
av 13

Lamy 2000

En riktig klassiker inom multipennor

Den första multipennan från LAMY som släpptes redan år 1966 (!). Denna penna blev startpunkten för LAMYs unika designprofil.

Lamy 2000 är fortfarandeen av de absolut bästa multipennorna på marknaden. Den har de fyra klassiska färgerna blå, röd, grön och svart.

Färgval görs genom att trycka fram färgmarkeringarna i toppen av pennan.

Vacker & stilig multipenna

Ytterligaren en vacker & stilig multipenna från tyska kvalitetsmärket LAMY. Rostfritt stål, fjädrande stålclip och 4 kulspetsar: röd, svart och blå.

En prick på toppen av pennan indikerar vilken färg som är vald för tillfället - mycket trevlig detalj.

Multifärgspenna med ett bra gummigrepp

Härlig multifärgspenna med bra gummigrepp. Pennan har de 4 klassiska färgerna som vi förväntar oss hos en multipenna: svart, röd, grön och blå. 0.5mm blyerts och sudd.

Cross Tech 2 är en klassisk multipenna som säljs av kontorsgiganten. Bra pris och en riktig trevlig penna att använda.

Perfekt som present

Multifunktionell 4-färgspenna för skola, vardag och jobb. Bläckfärger blå, röd, grön och svart. Enkel att fyll apå och byta ut bläck med standard D1 påfyllning.

Kommer i en trevlig och elegant presentförpackning.

Multipennorna ovan är multifunktionella pennor som gör mer än bara skriver. Multipennorna består av en eller flera stiftpennor tillsammans med kulspetsar i olika kulörer och andra verktyg. Även överstrykningspennor kan kombineras in i en multipenna.

Innehåller multipennan mer än en ensam kulspets så har bläcket flera olika kulörer och är även påfyllningsbart. Kombinationen hos en bra multipenna gör skiftet mellan att skriva, skissa eller markera mer tillgängligt.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
611

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg