840 Views

Polaroid OneStep 2

Sidans Innehåll

Polaroid OneStep 2 är den första snabbfilmkameran som produceras under varumärket Polaroid Originals. Det är också den första nya Polaroid-kameran som kommer till marknaden på över tio år. Den ser väldigt lik ut sin föregångare, den ursprungliga OneStep, som släpptes för exakt 40 år sedan, 1977.

Det är ganska svårt att inte falla för OneStep 2.

Det är ganska svårt att inte falla för OneStep 2. Den har behållit allt det vackra från det 40 år gamla originalet och lagt till ny teknik, som förbättrar användarupplevelsen. Jag har alltid älskat Polaroid-kameror och det är underbart att se att Polaroid Originals har återupplivat traditionen med denna, nya OneStep 2 kamera.

OneStep 2 ser ut och fungerar precis som en gammal Polaroidkamera, men drar samtidigt nytta av modern teknik, såsom det laddningsbara batteriet (via USB), LED-lampa och självutlösare. Priset är inte heller dåligt, runt 1 300 kr.

Kort om Polaroid OneStep 2

Kameran är helt analog men har ett inbyggt batteri så att du kan ladda den via USB. Den har även en självutlösare så att du som fotograf även kan vara med i bilden.

  • Till största del fortfarande mekanisk konstruktion – som originalet.
  • Fungerar både med nya i-Type och klassisk 600 film
  • Lång batteridrift
  • Laddas enkelt med USB
  • Kraftfull inbyggd blixt
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg