This post is popular. 3 141 Views

Seletti Monkey Lamp: en lysande apa för hemmet

Galet coola designlampan Monkey Lamp från italienska märket Seletti har på senare år blivit omåttligt populär i Sverige. De är tillverkade i vackert och gediget konstharts och har en lekfull men samtidigt subtil framtoning.

Aporna har en mänsklig kvalitet i sitt uttryck samtidigt som de påminner om något från aputställningen på naturhistoriska riksmuséet. Primaterna är ganska detaljerade i sitt utförande, som är gjort i harts. Lamporna har ett lugnande intryck och passar perfekt in i de flesta moderna svenska hem. De kommer i fyra modeller: sittande, stående, klängande från väggen och hängande på ett rep från taket. Med sina lampor i handen ser aporna oskyldigt utforskande ut, som om de vandrat in i en mörk grotta på jakt efter en sovplats.

De vita aporna skall endast ska användas inomhus.

De svarta aporna är tillverkade för utomhusbruk, men kan självklart även användas inomhus om man så vill.

Sittande aplampa inomhus: för bord & golv

Bordslampa med apa som sitter ner för placering inomhus. Passar kanske bäst på sängbordet eller skrivbordet, men är samtidigt stor nog att sitta själv på golvet.

Mått: 34 x 30 cm
Höjd: 32 cm
Lampsockel: E14
Max 40 W

Stående aplampa inomhus: för bord & golv

Bords och golvlampa med apa som står upp. Placera den var du vill i hemmet eller varför inte på kontoret. Passar kanske bäst i hallen och i vardagsrummet bredvid soffan.

Mått: 46 x 27 cm
Höjd: 54 cm
Lampsockel: E14
Max: 40 W

Klängande aplampa inomhus: för väggen

Aplampa som fästes på och hänger på väggen inomhus. Enkel upphängning medföljer. Rätt unik som en vägglampa då lampsladden hänger ner från apans hand och pluggen sätts i ett vanligt uttag under lampan hemma. Passar kanske bäst i hallen.

Mått 37 x 20,5 cm.
Höjd 76,5 cm.
Lampsockel: E14.
Max 40 W.

Hängande aplampa inomhus: för taket

Taklampa med apa som hänger ner från ett rep. Häng från taket. Massor av användningsområden. Lekfullt roligt som taklampa i barnrummet och varför inte i sovrummet eller ovanför soffgruppen i vardagsrummet?

Mått: 37 x 20,5 cm
Höjd: 76, 5 cm
Lampsockel: E14
Max: 40 W

Sittande aplampa utomhus: för uppfart & trädgård

Utomhusmodell med apa som sitter ned. Passar perfekt att ställa på trappen eller framför dörren för ett apigt välkomnande till ditt hem!

Mått: 34 x 30 cm
Höjd: 32 cm
Lampsockel: E14
Max: 40 W

Stående aplampa utomhus: för trädgården

Utomhuslampa med apa som står upp. Passar i princip överallt i trädgården, kanske bäst bredvid uppfarten eller vid parkbänken.

Mått: 46 x 27 cm
Höjd: 54 cm
Lampsockel: E14
Max: 40 W

Hängande aplampa utomhus: för yttertaket

Utomhustaklampa med apa som hänger från ett rep. Passar bra från taket inne, från en stolpe ute eller hängd från ytterväggen.

Mått: 37 x 20,5 cm
Höjd: 76,5 cm
Lampsockel: E14
Max: 40 W

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
181

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg