Detta inlägg är populärt just nu. 266 Visningar

6 sexleksaker för en intensiv orgasm

Bäst sexleksaker just nu 🌈💥🔥

6 sexleksaker för en intensiv orgasm

Med tanke på hur många olika sexleksaker det finns idag – högteknologiska, små & söta, kraftfulla, extra stora – så finns det nästan för många att välja mellan. Tack och lov så är vi här för att hjälpa dig välja. Det här är den ultimata guiden till de bästa sexleksakerna just nu.

01
av 06

LELO Hula Beads

Roterande knipkulor för en oslagbar orgasm

Lelos HULA Beads™ är världens första knipkulor som roterar och vibrerar på samma gång. De kan dessutom styras med en smidig fjärrkontroll.

Resultatet är en helt ny känsla som vi kan slå vad om att du aldrig upplevt innan. Den roterande kulan förs försiktigt in och sedan sprider sig vibrationerna längs med alla känsliga delar, hela vägen upp, och hela vägen ner.

02
av 06

LELO Mia 2

Extremt diskret - perfekt vibrator för resan

Mycket diskret vibrator i form av ett läppstift. Trots den lilla storleken så vibrerar Mia 2 mycket kraftigt och med en stor intensitet.

När "läppstiftet" öppnas upp exponeras en USB kontakt i standardstorlek som du kan ladda i en vanlig laddare eller i datorn.

Mycket smidig vibrator för orgasmer på resande fot. Den har även någonstans mellan 1 timme och 75 minuters batteritid när vi testar att låta den köra på - långt efter att vi redan kommit dit vi skulle.

03
av 06

LELO Nea

Perfekt följsam

NEA 2 är en extremt kraftig och följsam klitorisvibrator. Enligt LELO själva så är denna nya version två gånger så kraftfull som första versionen, NEA 1. NEA 2 har även en ny, vacker design med blommönster. Vi testade aldrig första varianten, men NEA 2 har riktigt kraftiga vibrationer - något utöver det vanliga som vi förväntar oss.

Vibratorn passar utmärkt både när du kör solo eller tillsammans med en partner, då de mjuka formerna kommer till sin rätta fullt ut. Den svaga böjen gör att vibratorn kommer så nära kroppen som den bara kan och ökar behaget.

100% vattentät som så många av LELOs andra leksaker samt av skonsam och mjuk ABS plast. Nea 2 har vunnit flera oberoende tester av sexleksaker, bland annat i Amelias Bäst i Test av sexleksaker.

04
av 06

Picobong Transformer

För dig med en vild fantasi

En härlig dubbelvibrator som är helt unikt flexibel. Leksaken öppnar upp vår egna fantasi, vilka lekar vi kan hitta på och hur vi kan göra med partnern - för denna dubbelvibrator är helt extremt flexibel. Den är böjbar åt alla håll och mellandelen är så väl tilltagen att den till och med kan knytas till en knut.

Själva vibratorn har olika inställningar för mönster samt variabel styrka vilket ger ännu fler möjligheter. Ändarnas yta är mjuk och len av behaglig och sammetslen silikon. Båda ändarna är breddade i en mjuk form och båda vibrerar. Vibrationen för de bägge ändarna styrs dock alltid samtidigt, det går alltså inte att styra dem individuellt.

Storleken på ändarna är 3 cm i diameter som mest och längden är hela 64 cm. Med denna dubbelvibrator kan du göra nästan vad du vill - använd den som en rabbit, g-punktsvibrator, prostatavibrator, eller ta tag i var sin ände med din partner.

Forma Transformer som du vill, endast fantasin sätter gränserna!

05
av 06

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Bäst budgetval för garanterade orgasmer

En klitorisvibrator som är designad för en snabbare och mer intensiv orgasm. Satisfyer Pro 2 är extremt prisvärd och därför ett perfekt val om du shoppar orgasmer på en budget. Med 11 kraftiga intensitetslägen så är det ganska enkelt att uppnå multipla orgasmer.

Vi tipsar om att byta intensitet ett par gånger efter varje orgasm för en maximerad lycka. Satisfyer använder sig av tryckvågor som suger på klitoris på ett fantastiskt skönt sätt och gör att blodflödet ökar snabbt. Stimulering sker därför helt kontaktfritt om man så önskar, vilket ger en annorlunda känsla.

Såsom många andra av LELOs leksaker så är denna 100% vattentät och laddas enkelt med en USB kabel. De största skillnaderna mot version 1, "Satisfyer Pro" är att denna uppdaterade modell har ett större silikonmunstycke och att den är betydligt kraftigare.

06
av 06

LELO Bruno

Marknadens bästa prostatavibrator

En prostatavibrator för både honom och henne. Vi misstänker dock att den designats med honom i åtanke, med tanke på leksakens namn. Vibratorn kan användas helt hands-free för en unik frihetskänsla. LELO påstår att Bruno kan förstärka intensiteten i den manliga orgasmen med upp till en tredjedel. I vår erfarenhet kan det dock handla om mer än så. När prostatan stimuleras ökar intensiteten naturligt i den manliga orgasmen - många gånger om.

Leksakens design är riktigt läcker och stilren, vilket vi tror kan hjälpa mildra den tabu som många känner inför manliga sexleksaker - bra!

Vibrationerna i sig är riktigt kraftfulla och ger en underbar massage och stimulans av prostatan. Staven vibrerar på två separata ställen, den ena ger härliga vibrationer mot prostatan och den andra för stimulerar perineum för extra njutning. Kan självklart användas av kvinnor också!

Gilla
Gilla Älska Haha Wow Ledsen Arg
622

Inlägg som trendar

Liknande inlägg