This post is popular. 2 181 Views

19 touchvantar som håller dig varm under vintern

En touchvante håller dina fingrar varma medans du är på instagram, medans du surfar på aftonbladet och när du skickar din snap. Er räddare i nöden i busskuren under kalla vinterdagar, i skidliften och på vinterpromenaden. En varm vante som fungerar med din telefon. Du behöver inte längre välja mellan att vara uttråkad och att frysa om fingrarna.

Men vilken touchvante ska man välja? Vi har valt ut de bästa modellerna i den ultimata topplistan. Här är vår guide till de bästa pekskärmshandskarna för smartphones!

Bäst touchvante

Mujjos pekskärmshandskar erbjuder en obegränsad pekskärmsupplevelse. Alla fingertoppar och även handflatan fungerar väl på touchskärmen. Vacker design, detaljer och finish.

Bäst & lyxigast touchvante, alla kategorier

Lyxiga pekskärmshandskar av i fint lammskinn. Använder avancerad nano-teknik.

Bäst & lyxigast läderhandske för touchskärm

Tunnstickade fingervantar som fungerar på mobilens och surfplattans touchskärm.

Bäst fingervantar för touchskärm

Varm och lyxig fleecehandske med fyrvägsstretch.

Bäst fleecevantar för touchskärm

Riktigt sköna läderhandskar med en mjuk och varmt vadderad insida.

Bäst & billigast läderhandskar för touchskärm

Bra och funktionella fingervantar där tre av fingrarna har touchvänligt material.

Billiga & väl fungerande fingervantar

 

Enkel fingervante som pressar priset.

Fingervantar till bästa pris

Ett smart kit för att göra din egna touchvante. Installeras enkelt på fingertopparna på dina existerande vantar.

Gör din egna touchvante

Extra varma stickade vantar i flera olika färger. Bra, touchskärmvänligt material på tumme och pekfinger.

Stickade & extra varma

10
av 19

iGlove

Varma och sköna. Pekfinger och tumme är touchvänliga. Kommer i många färgval: Röd, grön, orange, ljusblå, ljusgrå, mörkgrå och mörkblå.

Många färgval

Enkla touchvantar i ull till riktigt bra pris.

Helt ok vantar till bra pris

Stickade touchvantar i hög kvalitet. Tre av fingertopparna är förberedda för touchskärmar. Mjukt foder inuti.

Bra vantar till fantastiskt pris

Fodrade med ett lager av mjukt ull för extra värme och täckta av silikonpiggar för extra bra grepp. Tillverkade helt av ledande material, använd alla fingrar.

Touchvante med bäst grepp

Tillverkade i 9% ledande material. Sköna och varma.

Bra alternativ till helt ok pris

Paket som innehåller touch-fingervantar och en mössa med inbyggda hörlurar som kan kopplas till din musikspelare via 3.5mm kontakt.

Bäst julklapp - fingervantar och musikmössa i ett färdigt paket

Paket som innehåller touch-fingervantar och en beanie med inbyggda hörlurar som kan kopplas till din musikspelare via 3.5mm kontakt.

Bäst present för honom - fingervantar och beanie i ett färdigt paket

Paket som innehåller touch-fingervantar och öronmuffar med inbyggda hörlurar som kan kopplas till din musikspelare via 3.5mm kontakt.

Bäst present för henne - fingervantar och musikmuffar i ett färdigt paket

Tunna fingervantar av slitstarkt och värmande tyg med instickad funktion i två av fingertopparna.

Slitstarka och fina fingervantar till bra pris.

Touchvantar tillverakde i akrylfibrer. Mjuka, lediga och bekväma.

Snygga vantar i akrylfiber till rätt pris

Mer om touchvantar

Varför välja en touchvante?

Oavsett om du dagspendlar med kollektivtrafiken eller är uppe i fjällen på skidsemester, har du förmodligen någon gång varit tvungen att välja mellan dessa två saker: snygga handskar som inte fungerar på telefonens pekskärm eller frusna fingrar när du knappar på telefonen i kylan. Tack vare beröringsvänliga tyger, behöver du inte längre lida.

Olika typer av touchvantar

Anledningen till att du inte kan använda en smartphone med ett vanligt par handskar har att göra med hur pekskärmen fungerar. Kapacitiva skärmar - de som används i populära telefoner som iPhone X och Samsung Galaxy S8 - är täckta med elektroder. När ett ledande material såsom mänsklig hud kommer i kontakt med dem, fullbordar den kretsen; en växelström i smarttelefonens pekskärm inducerar en ström i ledaren, som överbryggar klyftan mellan pekskärmens elektroder. Dessa kretsar registreras som klick, dragningar och swipes på din skärm.

Hud är såklart inte den enda elektriska ledaren, och en touchvante eller touchhandska utnyttjar det faktum. Handskarna är tillverkade helt eller delvis av tyg som efterliknar hudens ledande egenskaper, likt en kapacitiv penna, som Apple Pencil och Microsofts Surface Pen.

Men pekskärmshandskar är inte likadana och lika bra. Här är de olika typerna av touchvantar och handskar.

Fingervantar

Fingervantar med touch teknologi använder inte konduktivitet över hela vanten. Snarare är några få fingertoppar vävda med ett speciellt garn eller spets som kompletterar pekskärmens kretsar.

Fördelen med detta är priset. Eftersom fingervantar inte behöver vävas med ett dyrt ledande material, kan de tillverkas av billigare tyger, såsom akryl, ull och fuskläder.

Tumvantar och fullstora vantar

Tumvantar med touch teknologi är ofta helt ledande. Genom att använda material som silver eller koppar integrerat i väven efterliknar de din hands ledbarhet över hela vanten. Det betyder att du kan använda en knok, pinkies eller din handflata för att styra din telefons skärm istället för bara ett finger.

Den extra flexibiliteten kommer dock med en extra kostnad. Fullstora touchhandskar finns i färre modeller och färger än fingervantar och tenderar att vara dyrare.

Läderhandskar

Läderhandskar med touch teknologi är även de ofta helt ledande. Om du gärna lägger ner lite extra pengar på dina pekskärmshandskar, överväga då gärna ett par läderhandskar. De kan vara gjorda både av äkta eller fuskläder. Lädret behandlas i bägge fallen med en ledande lösning, vilket gör hela handskens yta effektiv för pekskärmar.

Läderhandskar kräver dock lite mer arbete än stickade handskar. Det gäller att man tar väl hand om den, såsom man gör med andra läderprodukter, och den ledande beläggningen kan gnuggas bort över tid. Men du kommer dock samtidigt inte kunna hitta en bättre balans mellan mode och nytta.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1421

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande inlägg